Technik

Renunț la iPhone pentru Xiaomi Mi 10T Pro? (unboxing & test cameră)

📱 Smartphone-ul din clip: http://bit.ly/xiaomi-10t-pro-5g
📸 Urmărește-mă pe Instagram: http://bit.ly/MariciuInstagram
📸 Ioneasca pe Instagram: http://bit.ly/IoneascaInstagram
🔵 Server Discord: https://discord.gg/jHmhAns
⚪ IONESQUAD pe Facebook: https://bit.ly/grupul-ionesquad
🔴 Abonează-te la canalul meu principal: http://bit.ly/subscribe-mariciu
🚨 Abonează-te aici la Daily Vlog: http://bit.ly/Mariciu-Daily
⚫️ Ce aparatură folosesc: http://bit.ly/scule-mariciene

#DailyVlog #Mariciu #Vlog27

source

26 Comments

 1. Ideea e că telefoane că iPhone sau seriile s sau note de la Samsung setează trendingul la telefoane și o să vezi pe următoarea generație pe mid range. Sincer eu prefer să fiu mai liber cu un Android decât un iPhone. Mai bine o chinezărie pe care să-mi pun eu ustensilele de care am nevoie decât o jucărie pentru care să fiu legat într-un singur ecosistem și unde să nu pot să-mi bag degetele măcar puțin.

 2. Stiu de ce iti plac culorile de pe iphone, sunt mai vii, mai saturate, pe xiaomi este mai natural si nu ti atrage ochiul . Ecranul imi place, nu mi place ca se vede orice amprenta pe el.
  Lasa ca stiu eu ca te a paltit soros si bill ca sa zici de rau de telefonul chinezilor :)))
  Nu s asa impresionat de filmare, nu e mare diferenta intre 4 si 8 k , poate nu mi percepe ochiu bine pentru ca vad prin obiectivul camerei, dar nu e wow. Pretul este mai ok , avand in vedere competentele telefonului.

 3. Sincer mie nu mi se pare ca e mai frumos iPhone mai exact la camera, e mult mai frumos la Xiaomi, si nu cred ca e doar din cauza ochilor, cred ca si ceilalti vad la fel ca mine!Esti prea dependent de iPhone(Parerea mea)(No hate😇😇)

 4. Părere mea e că vei renunța la el destul de repede pentru că o să ți se pară încurcat sistemul. Încearcă un OnePlus si o sa găsești aceeași experiență aerisita ca pe iPhone dar la bani mai puțini și cu câteva chestii in plus.

 5. Felicitări pentru sinceritate! Apreciez! Eu sunt utilizator de telefon de la brandul Xiaomi, mai precis un Poco X3 Nfc. Într-adevăr prețul pe care l-am platit e uimitor pentru ceea ce face telefonul, dar nu se poate compara DEOCAMDATA cu iPhone.

 6. Am avut iPhone-uri pornind de la iphone 3Gs care a fost inceputul dar dupa ce am dat de samsung la timpul lui cand a inceput seria de S am renuntat (S4). De atunci nu mai m-am dus inapoi la apple si nu ma mai voi duce. De cativa ani am trecut pe OnePlus si nu regret deloc. Am avut Samsung care se crede Apple la preturi in ultimul timp, am avut Sony care au fost niste telefoane de cacao (cel putin pentru mine), am avut LG-uri care modelul G5 mi-a fost de ajuns si am renuntat. Am avut Pixel 3XL si mi-a placut foarte mult experianta de Android pur. Am avut destule telefoane dar nu cred ca o sa renunt prea curand la OnePlus prin simplu fapt ca OxygenOs-ul lor e prea smecher. Eventual pe viitor poate o sa trec si eu pe Xiaomi dar mai e ceva timp pana atunci.

 7. Un review cinstit!
  Xiaomi e diferit de Huawei, el inca are aplicațiile de la Google, ceea ce Huawei nu le mai are, deci deocamdată sunt mai cinstiți.
  Am un prieten ce de vreo 4 ani folosește doar Xiaomi el si prietena lui si sunt foarte mulțumiți, raportul calitate preț este excelent!

 8. Măcar cu generația nouă de iPhone revin și ei în rândul lumii cu rezoluția… Dacă cu rata de Refresh nu :))) și puteai totuși să filmezi 4K 60fps cu Xiaomiul :))) știai și tu că nu o să iasă un "filmuleț" bun în 8K :)))

Kommentar verfassen

%d Bloggern gefällt das: