Technik

realme narzo 20 ! RM549 Dapat Cip Gaming Dengan Bateri 6000mAh -Test PUBG,CODM,Genshin Impact

Berbaloi ke beli Realme Narzo 20 ni untuk gaming ? realme narzo 20 specs: -6.5-inch HD+ Mini-drop fullscreen display -Corning Gorilla Glass -MediaTek Helio …

source

37 Comments

  1. puas cari sblm amek redmi 9..rupenye br nk release bln ni..
    menyesal skit mule2 dh teramek redmi,tp resolution narzo 20 rupenye just 720 x 1600p (redmi 9 = 1080 x 2340p).
    tak jadi menyesal 😁

  2. Bro tukar title video tu, harga RM549 tu hanya harga promosi 1 hari je, bukan harga official RM699. Tulis dkt video title tu Harga promosi RM549 hanya di hari 11 Nov 2020.
    Aku tau kau ada cakap harga dia dekat akhir video tu, tapi tulis dekat title video lagi senang dan jelas untuk penonton yg melihat video nie.
    Aku baca comment video dkt bawah semua orang compare cuba compare dgn phone harga RM500+ berbanding dgn phone harga RM699.
    Untuk aku video title nie di classkan sebagai clickbait walaupun harga phone ni akan turun ke RM549 1 hari promosi, tetapi disebabkan harga official amat berbeza RM699 sebelum/selepas 11 Nov.

  3. ‼️SIDE INCOME SEMUDAH ABC‼️

    ADA KERJA PART TIME BARU UNTUK KORANG SEMUA …
    JOM GUYS JANA INCOME MUSIM PKPB INI..😘

    🤤😎😉 iShareFans 😍😆🤩
    Like n subscribe je dapat duit..
    Pm cepat.. 👇👇👇👇

    NEW LEGIT APP 💰💰 iShareFans

    1⃣ Register FREE❗️❗️

    Invitation Link :

    http://m.isharefans.com/home/register/?i=605796

    2⃣ Sehari 3 task = RM3

    "Eh task apa?"
    Dah grab task, awak cuma
    ☑️ Like/Follow/Subscribe,
    ☑️ Screenshot, Submit.
    👉Hanya perlu like+follow TikTok/Fb/Instagram/Youtube

    Approval dalam beberapa saat, done!🤩 Senang macam ni pun awak taknak ke😆

    Kalau hari-hari dapat RM3 dalam masa 3minit confirm dah dapat RM90 sebulan kan?

    *⃣Minimum withdrawl = RM 100

    🔥Free Registeration
    🔥RM3/3 Likes Setiap Hari
    🔥Sesuai untuk semua golongan
    💲💲💲💲
    💡 Link Tutorial  iShareFans:

    https://youtu.be/dNn89R-Wyg0

    ❗❗❗ 100% Dibayar 👍👌 ‼️‼️‼️

Kommentar verfassen

%d Bloggern gefällt das: